Het Ouderteam

Het Ouderteam stelt zich graag even voor:

Het Ouderteam =

  • 1 gedreven voorzitter: Liesbeth
  • 9 enthousiaste ouders: Marie-Claire, Kristien, Katleen, Marleen, Anneriet, Karolien, Charlotte, Isabelle, Jennifer
  • 2 geëngageerde juffen; Juf Marleen en Juf Anneleen.
  • 1 toegewijde directrice: Mevr. Van Dongen

Het ouderteam komt maandelijks samen met de directie en bouwt mee aan de werking van de school.

We vormen een spreekbuis tussen alle betrokken partijen binnen en buiten de schoolmuren. Tijdens onze vergaderingen worden er vragen, problemen of wensen besproken die ouders ons melden over het reilen en zeilen binnen onze school. Samen met de directie zoeken we dan naar passende oplossingen.

Verder zet het Ouderteam zich in om leuke evenementen te organiseren voor de school.  Met deze evenementen willen we ervoor zorgen dat ouders elkaar beter leren kennen en dat de kinderen na de schooluren ook samen leuke momenten kunnen beleven.

Met de opbrengst van deze evenementen steunen we de school financieel;  zo sponsoren we dit jaar de danslessen onder de middag en trakteren we alle klassen op een culturele uitstap.  Verder kiezen we jaarlijks 1 groter schoolproject uit waar we mee onze schouders onder zetten. Dit jaar zullen we een bijdrage doen aan het project: schaduw op de speelplaats. Op die manier kunnen onze kinderen op warmere dagen een plekje schaduw opzoeken.

Heb je ook zin om deel te nemen als actief lid van het Ouderteam? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via onderstaand mailadres.

Heb je echter te weinig tijd om als actief lid deel te nemen, maar wil je ons toch graag  helpen door even bij te springen op evenementen, dan zijn wij je heel erg dankbaar!

Ook alle vragen, ideeën, projecten,… kan je ons doorsturen via dit mailadres:  bierbooms.jorissen@gmail.com

Je kan ons ook volgen via onze facebookpagina ‘Ouderteam Mater Dei Zegersdreef’.