1B

Dag allemaal,

Welkom op de klasblog van 1B!

Ik ben juf Anneleen en ik heb een klas van 14 ijverige kinderen. In deze klas wordt veel gedanst, veel gezongen, mooi geknutseld, netjes geschreven en uiteraard veel bijgeleerd. Gelukkig is het een enthousiaste bende die graag de handen uit de mouwen steekt.

Naast de verplichte leerstof bij rekenen, lezen en schrijven, wordt er in het eerste leerjaar veel belang gehecht aan leerstof die gebaseerd is op de leefwereld van de kinderen. Daarbij proberen we de kinderen veel zelf te laten ontdekken en ervaren.

Uiteraard vinden we het ook heel belangrijk dat de kinderen zich goed voelen op onze school. Regelmatig krijgen ze een schouderklop of een compliment zodat ze zich goed in hun vel voelen. Onze kinderen leren hulp vragen als ze iets niet begrijpen, maar leren ook hulp aanvaarden. Elkaar helpen, elkaar aanmoedigen en samenwerken speelt alleen in hun voordeel.

Mag ik met jou de wereld mooier maken? Door met jouw talent en gewoon zoals jij bent op het stukje waar wij leven samen het goede voorbeeld te geven.

Ik wens iedereen een fijn schooljaar!

Juf Anneleen

Foto albums

1/1