woensdag 30 maart 2022

Hallo allemaal!  Wat fijn dat je er bent!

Op deze manier start hier aan zee de uitleg die gegeven wordt door een leerkracht.  Jullie kinderen luisteren heel goed en zijn telkens benieuwd naar de volgende activiteit.

Vandaag stond weer heel wat op het programma.  De weergoden waren ons goedgezind.  Vandaag was het droog met af en toe wat zon.  Heerlijk weer om buiten te spelen en te ontdekken.

Het derde en vierde leerjaar verkenden de buurt aan de hand van een fotozoektocht.  In de namiddag maakten ze zandkastelen en onderzochten verschillende soorten schelpen.

Het vijfde en zesde leerjaar wandelden naar Oostende.  We namen de overzetboot.  Super leuk!  Uiteindelijk hebben wij vandaag iets minder dan 20 km gewandeld.  Jullie kinderen deden het fantastisch! Ze mogen trots zijn op zichzelf.

Jullie bengels zaten fris gewassen aan tafel voor het avondmaal.  Op het menu stond alweer lekkere soep, kip met rijst en ananas en vanillepudding als dessert.  Van een hele dag buiten spelen en leren, hadden wij zeer veel honger.

De avond sloten we af met een quiz.  Toffe vragen, een fotoronde (Welke leerkracht, als kind, herken jij op het strand?), een muziek- en doeronde, …  Morgen weten we welke groep de meeste opdrachten correct uitvoerde.  Spannend!

Slaapwel allemaal!  Kom morgen nog maar eens opnieuw kijken naar alle avonturen die wij hier beleven!

Groetjes van de zeeklassers!

1/70